Ajankohtaista

3.8.2017

Lappeenrantalaiset jalkapallojoukkueet PePo vs Kultsu FC kohtasivat toisensa aurinkoisella Kimpisellä 1381 katsojan edessä. Futis on parasta paikan päällä!
Aikasyke tukee molempia joukkueita. Ai niin... tämänkertaisen kohtaamisen voitti Pepo 2-1.

28.6.2017
PEPO perhepäivä 27.6 Kimpisellä. Mukana myös Aina Inkeri Ankeinen teemalla hyvät käytöstavat. Pyytäessäni lupaa selfien ottoon, niin tämä iloinen ja positiivisesti asioihin suhtautuva naishenkilö kommentoi "hyväkäytötöksiseksi nuoreksimieheksi" ja näin sain luvan ikuistaa hymyssä suin meidät kaksi.
Luonnollisesti iltaan sisältyi myös kakkosen kärkipeli PEPO vs FC KTP päättyen 1-2 ja katsojia yli 1000.

19.6.2017
Vastuullista laatua ja osaamista kaikille kahvinystäville pavusta kuppiin. Paulig.
Asiantuntemusta ja osaamista tarjoaa myös Aikasyke. 
Aikasyke on osaltaan auttamassa Pauligin johtoryhmän henkilöstöä voimaan hyvin. Hienoa havaita, että vuoden innostavimmat työpaikat 2017 tunnustuksen saanut yritys huolehtii oman henkilöstön Hyvinvoinnista mahdollistaen siten kehittää toimintaansa meille kaikille kahvin ystäville.

6.6.2017

Rankka jakso pelaajilla takana, ja eilen 5.6 aloitettiin mittaukset pelaajien osalta. Nyt pelaajilla hieman aikaa palautua maaottelutauolla ja kerätä fyysisiä ja henkisiä voimavaroja.

22.5.2017

Matka ohi. Mielenkiintoinen lähes kahden kuukauden jakso takana. Kiitos Leijonat.


19.5.2017 Leijonat

Hienoa! Suomen hieno 2-0 voitto USA vastaan. Suomi pelaa jälleen MM-mitalista. Toivottavasti jalkaa riittää, näin uskon ja sehän tarkoittaa, että saamme saamme kuunnella kahdesti maamme laulua siniristilipun noustessa voiton merkiksi.

12.4. 2017 Sudet jalkapallo

Aikasyke toteutti Susien edustusjoukkueen pelaajille fyysiset testit 12.4. Testit sisälsi nopeuden, nopeusvoiman ja maksimikestävyystestit. Pelaajisto oli hyvin keskittyneen oloihin mittaamaan itseään ja tulokset oli mielestäni harjoittelukuorman huomioiden hyvällä tasolla. Joukkueen päävalmentaja Janne ” Jose” Lindberg oli myös erittäin mielissään testeistä ja saaduista tuloksista.

” Saatiin erittäen paljon arvokasta tietoa pelaajien ominaisuuksista sekä konkreettisia asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota”  - Jose –

 

3.4.2017 LEIJONAT

Jälleen alkaa yhteistyö Leijonien kanssa kohti kevään MM kisoja. 2013 syksystä alkanut yhteistyö Leijonien kanssa jatkuu. Päävalmentajina on toiminut Westerlund, Jalonen ja nyt Marjamäki. Kaikkia päävalmentajia yhdistää mm. ymmärrys kuinka tärkeää pelaajan itsensä tunteminen ja palautuminen on. Teen jälleen parhaani auttaakseni Suomen seuratuimman joukkueen pelaajia saamaan omat voimavaransa mahdollisimman hyvin käyttöön ja tukemaan siten joukkuetta kohti viimeistä peli - > sitä tärkeintä.

 

8.3.2017 Stora-Enso

Polkaistiin käyntiin Imatralla Stora Enson energiaa esimiehille projektiin kuluva Hyvinvointianalyysi mittausprosessi. Osallistujille kävin mittauksen ns. aloitus-infossa lävitse kuinka mittausprosessi vuoden aikana etenee. 4 vrk mittauksia tulee vuoden aikana 3 krt jokaiselle osallistujalle. Näin saadaan selville lähtötaso, tapahtuneet muutokset ja lopputulos selkeästi mitattuna ja raportoituna, niin yksilö kuin ryhmän osalta.

 

8.2.2017 Äänekoski ”Yhdessä eteenpäin”

 Äänekosken Huiman koripallon puuhamies Juha ”Jupe” Stenin kutsumana kävin luennoimassa Äänekoskella yrityspäättäjille aiheesta itsensä johtaminen. Jeps, sama aihe kun Lappeenrannassa, mutta esittäjänä viänsin vain enemmän savon murteella… Jupen kertomana saatu palaute tilaisuudesta ja luennosta oli ollut erinomainen. Oli muistuttanut kuinka tärkeää on ”elää hetkessä” eikä sitkun.

 

17.1.2017 Lappeenranta

”Donkkirinki” Aamiaistilaisuus. Lappeenrannan Namikan järjestämä ja Aikasykkeen isännöimä tilaisuus pidettiin Hotelli Lappeen tiloissa. Olin pyytänyt tilaisuuden isännän roolissa Erkka Westerlundin alustamaan aamun aiheen. Salin täydeltä oli ihmisiä tullut kuuntelemaan itsensä johtamisesta ja toivon mukaan saivat eväitä siihen.

AIKASYKE Ky • Mälkiäntie 21, 53300 Lappeenranta • 040 737 7567 • janne.miettinen(at)aikasyke.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy