MENESTYKSEN TAUSTATEKIJÄ JÄÄKIEKKOMAAJOUKKUEESSA JA KHL JOKEREISSA: JANNE MIETTINEN JA AIKASYKE KY

Ihmisen sisältä löytyy uskomattomat voimavarat. Urheilussa, jossa pyritään pitkäjänteisellä harjoittelulla ihmisen suorituskyvyvn äärirajoille, sisäisten = henkisten voimavarojen merkitys on ratkaiseva. Sisäinen motivaatio, itseluottamus, vastuullisuus ja suoritustunne ovat keskeisiä henkisiä voimavaroja kaikessa inhimillisessä toiminnassa, puhumattakaan huippu-urheilusta.
Tunteeko urheilija itsensä – omat voimavaransa – ja osaako hän johtaa itseänsä, on ratkaisevaa urheilijan kehityksen ja menestyksen kannalta.

Suomalainen innovaatio Firstbeat, jolla mitataan elimistön kuormittuneisuutta ja palautumista, on loistava työkalu tunnistaa omia fyysisiä ja henkisiä voimavarojaan ja kykyä johtaa itseään.

Janne Miettinen ja Aikasyke Ky on ollut sekä Suomen A-maajoukkueen että Jokerien KHL-joukkueen asiantuntijana hyödyntäen Firstbeat - menetelmää.

Suomen jääkiekkoleijonat käyttivät Janne Miettisen asiantuntemusta valmistauduttaessa Sotshin Olympialaisiin ja Minskin MM-kisoihin keväällä 2014. Jokerien KHL-taival pitkine pelimatkoineen on tuonut uuden haasteen rasituksen ja levon väliseen suhteeseen.Tähän kaikkeen Janne Miettinen on tuonnut osaamisensa ja auttanut pelaajia ja joukkueita menestymään kovassa kansainvälisesssä kilpailussa.

Janne Miettinen hyödyntää huippu-urheilussa jalostunutta osaamistaan myös yritysten ja työelämän parissa. Jokaisen itseään huippu-urheilijaksi kutsuvan, mutta myös vaativassa työtehtävässä toimivan ihmisen kannattaisi käyttää Firstbeatin hyvinvointianalyysiä.
Janne Miettinen tekee Jokerien KHL-joukkueen lisäksi seuran yhteistyöyrityksille hyvinvointianalyysejä.


Erkka Westerlund
Päävalmentaja
Jokerit, KHL

AIKASYKE Ky • Mälkiäntie 21, 53300 Lappeenranta • 040 737 7567
Kaakon Nettipalvelu Oy