Asiakkaiden kokemuksia

Minulla oli ollut väsymysoireita ja sykkeen nopeaa nousua rasituksessa jo jonkun vuoden ajan. Verikokeista ja sydänfilmistä ei ollut löytynyt poikkeavaa, verenpaine toki oli koholla, mutta lääkityksellä hoidossa. Syyn oletettiin pitkälti johtuvan perussairauksista, aiemmin tehdystä suuresta leikkauksesta ja huonosta fyysisestä kunnosta. Mitään sydämeen viittaavia kiputiloja ei ollut, ainoastaan meno lenkeillä loppui rasituksen noustessa kuin seinään. Lenkkeilin normaaleja kävelylenkkejä varsin paljon, joten kunnon piti olla ihan ok. Keväällä 2017 tuli työhön liittyvä koulutuksen puolesta mahdollisuus Aikasykkeen toteuttamaan Firstbeat- hyvinvointianalyysiin. Analyysin perusteella asiantuntija Janne Miettinen havaitsi sydämen lisälyöntejä ja rasitukseen nähden korkeita sykearvoja ja suositteli hakeutumista jatkotutkimuksiin. Mittaustuloksien perusteella pääsin työterveyshuollon kautta tarkempiin tutkimuksiin. Tehdyn sydämen kliinisen rasituskokeen perusteella sain lähetteen sepelvaltimoiden varjoainekuvaukseen, jonka yhteydessä varsinainen syy löytyi. Vasemmasta sepelvaltimosta löytyi ahtauma, jolle tehtiin saman tien pallolaajennus ja asetettiin stentti eli tukiverkko pitämään suonta avoinna. Nyt kun toimenpiteestä on pari viikkoa aikaa, tuntuu hengitys kulkevan ja lenkkeilykin maittaa toisella tavalla. Näyttäisi, että sain näin avun ja elämään lisää hyviä mielekkäämpiä vuosia. Tehty hyvinvointianalyysi oli tärkeässä osassa sairauden havainnoimisessa ja selvittämisessä, sekä tukena hoitoon pääsyssä.

- Jouni Tuomela  Stora-Enso -     


Olemme tehneet Aikasyke-mittauksia organisaatiossamme jo useamman vuoden ajan ja palaute henkilökunnalta on ollut kauttaaltaan positiivista. Ihmiset ovat saaneet arvokasta tietoa omaan jaksamiseen vaikuttavista tekijöistä ja saaneet hyviä vinkkejä oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseksi. Olen henkilökohtaisestikin muuttanut omia tapojani mittauksen ja palautekeskustelun perusteella ja muutosten seurauksena väitän voivani tänään paljon paremmin kuin aiemmin. Henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan Janne on coachina aivan mahtava. Hän osaa taidokkaasti kiteyttää henkilön kehityskohteet ja positiivisella tavalla ja kannustaa ihmisiä muutokseen ilman minkäänlaista painostuksen tai syyllisyyden tunnetta.

-Jukka-Pekka Pitkänen, johtaja, Ramboll


Minulle Aikasykkeen toteuttama Hyvinvointianalyysi mittaus oli erinomainen. Mittaus havainnollisesti hienosti elimistössäni tapahtuvat muutokset. Mikä on minulle hyväksi ja mitä kannattaa välttää.
Ymmärrykseni lisääntyi, millainen vaikutus stressillä, liikunnalla ja levolla minulle on.
Mittauksen toteutus oli helppo ja vaivaton, kuitenkin sain tarkkaa faktatietoa kuinka kehoni reagoi normaalissa arjessa.
Mittauksen jälkeisessä palautteessa käytiin yksityiskohtaisesti ja ymmärrettävästi läpi mittauksestani saadut raportit. Lisäksi asiantuntija antoi vinkkejä, miten jo pienillä asioilla on vaikutusta jaksamiseeni.
Nyt ymmärrän mihin kiinnitän jatkossa huomiota jaksaaksesi vielä paremmin.
Suosittelen Hyvinvointianalyysia ihmisille, jotka haluavat parantaa omaa jaksamista.
 
- Antti Muurinen HIFK  -


Moni asia, jonka jo tiesin, sai vahvistuksen Hyvinvointianalyysista. Tosin, välillä moni asia oli kuitenkin masentavampi.
Voimavarat laahasivat mullan alla. Ja parhaimpina päivinä voimavarat olivat mestaruustasolla! Vanhoilla näytöillä mennään, mutta nyt ainakin suunta on selkeämpi. Kiire ja stressi olivat suurimmat tekosyyt tuloksille.
Aikasykkeen tekemä mittaus ja asiantunteva palaute, osoittivat kuitenkin miten pienillä muutoksilla saa aikaan suuria tuloksia."

- Tommi Sova, toimitusjohtaja, Intrum Justitia


Iän karttuessa omaan hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät asiat alkavat kiinnostaa yhä enemmin. Tähän tuo vielä oman lisänsä keskustelu pidemmistä työurista. Aikasyke teki minulle hyvinvointianalyysin ja sen tulokset antoivat paljon hyödyllistä tietoa, joiden avulla voin entistä paremmin tunnistaa työhön ja myös vapaa-aikaan liittyvät stressitilanteet. Liikunnan, ravinnon ja riittävän levon vaikutukset näkyvät selkeästi.
Suosittelen analyysiä oman organisaationi avainhenkilöille ja myös muille, jotka ovat kiinnostuneita elämisen laadusta ja omasta hyvinvoinnista.

- Jouni Okko, toimitusjohtaja, Ylämaa Group


Jääkiekkoyhtiön työntekijät venyvät koviin suorituksiin nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työpäivät venyvät usein pitkiksi ja seuraavana
aamuna odottavat uudet haasteet. Aikasykkeen tarjoama Hyvinvointianalyysi antoi arvokasta tietoa avainhenkilöidemme stressitasosta ja palautumisesta. Samalla saimme hyviä ja arvokkaita ohjeita sekä vinkkejä työssä jaksamisen parantamiseksi.

- Riku Kallioniemi, toimitusjohtaja, Jääkiekon SM Liiga Oy


Aikasykkeen tarjoama mahdollisuus oman hyvinvoinnin mittaamiseen oli jo ajatuksena todella mielenkiintoinen. Valmentajan työssä päivät tahtovat venyä pitkiksi ja tunnetilat vaihtelevat melkoisesti. Omaa vointia ei tule juurikaan ajateltua tai tarkkailua, vaan fokus on pelaajien hyvinvoinnissa ja jaksamisessa. Omalla kohdallani mielenkiintoa testiä kohtaan lisäsi vielä melko pitkän työmatkan mahdolliset vaikutukset. Testijakso oli sopivan mittainen ja mielestäni mitattiin oikeita asioita, kuten stressiä ja siitä palautumista sekä sen laatua, elämäntapoja, liikkumista jne. Kaiken kaikkiaan suositeltava testi ihmiselle, joka ei aina huomaa tarkkailla itseään. Testin jälkeinen palautekeskustelu antoi myös hyvää suuntaa, siitä mitä tehdä ja miten jotta elämän laatu edelleen paranisi.

- Toni "Toke" Korkeakunnas, FC-Lahden päävalmentaja

AIKASYKE Ky • Mälkiäntie 21, 53300 Lappeenranta • 0103 400 900
Kaakon Nettipalvelu Oy