Aikasyke-yksilövalmennukset

Aikasyke-yksilövalmennuksen avulla hallitset kuormitusta, opit itsestäsi sekä hallitset arjen pyörteet sen sijaan, että arki hallitsee sinua!

Valmennusta tehdään vastuullisesti ja luottamuksellisesti hyödyntäen tietoa ja taitoa.  Ei siis tuntumalla. Mittaamme miten arjen tekijät kuormittavat sinua ja miten palaudut niistä viimeisimmän teknologian avulla.

Aikasyke-yksilövalmennus:

Aikasyke-yksilövalmennus on henkilökohtainen hyvinvointipalvelu, joka auttaa oivaltamaan valintojesi vaikutuksia stressiin, palautumiseen, uneen ja liikuntaan Firstbeat Lifella mitatun tiedon avulla. Datan takana sinulla on valmentaja, joka pitää hyvinvoinnistasi huolta ja auttaa sinua hallitsemaan stressiä ja lisäämään palautumista sekä oppimaan datasta. Tavoitteena on auttaa sinua löytämään tasapaino kuormituksen ja levon välillä.

Yksilövalmennus pitää sisällään:

  • Firstbeat Life -teknologia - kokonaiskuormitus (stressi-, palautuminen, uni)
  • Luotettava mittalaite stressin ja palautumisen seurantaan
  • Mobiilisovellus jokaiselle käyttäjälle
  • Valmennustapaaminen joka kuukausi
  • Valmennustapaamisten teemat: esim palautuminen, uni, liike, stressinhallinta

Hinta 138€ (alv24%) / hlö / kk (minimi 3kk jatkuen toistaiseksi voimassaolevana)

TIETO: Firstbeat Life -sovellus tarjoaa tietoa ja yksilöllistä ohjausta stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnasta.
TAITO: Valmentaja auttaa sinua tulkitsemaan mittaustuloksia sekä löytämään tasapainon arkeesi yksi askel kerrallaan.  Valmentaja reagoi myös tarvittaessa ennaltaehkäisevästi, jos tuloksissasi on havaittavissa viitteitä heikosta palautumisesta. Voit siis luottaa siihen, että joku pitää sinun hyvinvoinnistasi huolta.

FIRSTBEAT Life ja kuluttajalaitteet – erot ja ominaisuudet

AIKASYKE Ky • Mälkiäntie 21, 53300 Lappeenranta • 040 737 7567
Kaakon Nettipalvelu Oy